elefantul_radiovesteabuna

Un elefant are înălţimea de 3–4,5 m şi greutatea de 5.000–7.000 kg. El mănâncă aproape 225 kg de mâncare pe zi, şi bea aproximativ 90 l de apă. Elefantul nu vede foarte bine, dar urechile şi nasul îl ajută. El poate mirosi apa de la 4 km distanţă. Este singurul animal care nu poate sări.