b7735068e01b46ffe558ebf1061c3fd9

Ce înseamnă pentru tine Radio Vestea Bună?

”Bună, echipa Radio Vestea Bună! Sunt stabilită în Portugalia, mamă a trei copilași și învățătoare la Școala Duminicală din biserica noastră. Îmi face deosebita plăcere să vă scriu și să vă mulțumesc pentru acest post de radio minunat. Vă ascult zilnic și mă bucur enorm pentru emisiunile și cântecele pe care le difuzați zilnic, atât eu cât și copiii mei, avem foarte multe de învățat de la voi. Vă felicit din toată inima și mă rog ca Domnul să vă întărească și să vă dea putere să continuați.” (N., Portugalia)

Familia Radio Vestea Bună se roagă cu tine împreună!
Ai și tu un lucru pentru care vrei să ne rugăm?

27 aprilie 2017, ora 17:10 – peste 50 de familii s-au alăturat în rugăciune pentru Zara!

”Chiar acum am primit niste vești noi despre starea Zarei! Părinții simt că se roagă mulți oameni pentru ei, mamei îi merge mai bine și este recunoscătoare că Dumnezeu a trimis-o la timp la Zara. De câtva timp, Zara respiră singură și este în faza de trezire! A recunoscut vocea mamei și a încercat (pe ton răguşit) să spună: „Mama!” Slăvit să fie Domnul nostru Mare care a facut deja și mai face minuni în toată această încercare mare! Vă îmbrățișam pe toți cu mult drag și ne rugăm mai departe împreună!” (D., Germania)

21 aprilie 2017, ora 16:56 – peste 30 de familii au răspuns la apelul de rugăciune pentru Zara!

”Mulțumim mult de toate rugăciunile! Fiecare rugăciune este ascultată! Omenește vorbind, Zara rămâne cu handicapuri, deoarece creierul ei nu a primit timp de 5-10 minute oxigen! Medicii mai așteaptă încă până să se pronunțe! Ne rugăm mai departe împreună! Suntem același trup, avem același Dumnezeu MARE și simțim unii cu alții!” ( D., Germania)

27 aprilie 2017, ora 14:14 – apel la rugăciune pentru Zara și mulțumire pentru fetița din Pașcani!

1. Micuța Zara (4 ani) are nevoie de rugăciunile noastre! Dreapta Domnului se înalță și câștigă biruința! (Psalmul 118)

”În urma unui incident tragic la locul de joacă, Zara se zbate acum între viață și moarte. Medicii sunt rezervați și medical vorbind, dacă supraviețuiește există șanse mari să rămână cu urmări grave. Părinții sunt doborâți de durere și de tot felul de gânduri, dar ridicați de rugăciunile celor din jur.” (D. , Germania)

2. ”Ziua Bună!! Domnul e îndurător cu noi, slavă Lui!! Și de data asta au ieșit bine investigațiile și de aseară suntem deja acasă, mulțumim mult pt. susținere în rugaciune!! Fiți binecuvântați cu toții!!” (L. , Pașcani)

24 aprilie 2017 – rugăciune pentru o fetiță din Pașcani

”Suntem internate la Tg. Mureș pentru investigații. Fetița noastră este operată la inimă de când era mică și venim regulat la control. Mulțumim de rugăciuni” (L., Pașcani)

21 aprilie 2017 – slăvim pe Dumnezeu pentru tatăl Claudiei și ne rugăm pentru o familie din Austria

1. ”Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru tatăl meu, astăzi i-a făcut tomograful și este mult mai bine, a primit tratament acasă! Dumnezeu să vă răsplătească!”
(Claudia, jud. Arad)

2. ”Vă rugăm să ne susțineți în rugăciune! Soțul meu a avut o operatie de hernie săptămâna trecută. Acum e mai bine, se reface, dar toată greutatea fizică e pe umerii mei. Mulțumim Domnului pentru toate, El ne dă putere să mergem înainte! Vă mulțumim!” (Ionela, Austria)

20 aprilie 2017 – apel la rugăciune pentru copiii din Korea de Nord

“Chiar acum, ochii întregii lumi sunt asupra Coreei de Nord. Dumnezeu mi-a pus pe inimă o dorinţă puternică de a mobiliza milioane de băieţi şi fete din întreaga lume, care să se roage pentru copiii din Coreea de Nord – ca ei să audă despre Isus! Vrei să pui şi tu umărul la această lucrare? Te vei ruga și tu pentru copiii din Coreea de Nord? Avem o strategie planificată, şi suntem gata să intrăm în ţară să începem lucrarea, când uşile se vor deschide. Ceea ce vă cerem este urgent. Să acţionăm acum – de dragul copiilor!” (Reese Kaufman, Director CEF International)

18 aprilie 2017 – mulțumim Domnului pentru familiile din Spania și Reșița și apel la rugăciune pentru un tată din Arad!

1. ”Pace! Hristos a înviat! Am și o veste bună! Este a 3-a zi de când Daniel Comănac este acasă! Vă mulțumim pt rugăciuni și pt grija purtată! Domnul să vă răsplătească așa cum numai El știe!” (Ema, Spania)

2. ”Vă rog să vă rugați pentru tatăl meu, a căzut de la 3 metri și și-a rupt mâna dreaptă, și-a spart capul, este într-o situație dificilă și are niște cheaguri de sânge, dacă acestea nu se vor trage, va fi nevoie de operație la cap!! Vă rog rugați-vă împreună cu noi !! Dumnezeu să vă răsplătească!… Se simte puțin mai bine, dar rezultatele nu le știm decât după analize! Mulțumim de susținere!” (Claudia, jud. Arad)

3. ”Pace vouă! Vă transmitem salutări și multe binecuvântari! Azi l-au adus acasă pe fratele nostru mai mare (Dani)! E mult mai bine, se mișcă, vorbește, mănâncă, a depășit pericolul paraliziei! Mulțumim Domnului pentru fiecare suflet care ne-a purtat în rugăciuni. Toți suntem bine și Îl lăudăm pe Cel ce ne-a dat viața!” (Miriam, Reșița)