melodiamea2017-radiovesteabuna

 

Campania #melodiamea2017 este o campanie gândită, dorită și realizată de echipa Radio Vestea Bună!

Care este melodia care te-a apropiat cel mai mult de Dumnezeu în 2017?

Ne amintim de vremurile în care muzica, deşi o ascultam mai puţin (nu erau atât de multe dispozitive disponibile), ne vorbea mai mult, deşi erau mai puţini artişti decât acum, ei transmiteau mult din trăirile lor, deşi mijloacele de a ne apropia de Dumnezeu erau mai puţine (mai puţine conferinţe, cărţi, etc.) versurile şi reverenţa în închinare erau poate mai profunde. Cu toate acestea, credem că Dumnezeu ne vorbeşte prin muzică şi astăzi. Numai noi să avem urechi să auzim.

Şi astăzi, ca în orice generaţie, Dumnezeu îşi are oamenii Săi prin care lucrează, muzicienii Săi, prin care mesajul Lui este transmis.

Sunt acele melodii care deja, de la prima audiţie, ne transmit profunzimea din care au luat fiinţă.

Sunt acele melodii şi versuri care au izvorât din relaţii autentice cu Tatăl ceresc. Acele melodii şi acele versuri care vin din suferinţă, din căutare, din disperarea împlinirii sufletului.

 

Haideţi să adunăm acele melodii, sub hashtagul #melodiamea2017

Nu trebuie să fi fost compusă neapărat anul trecut, dar să fie acea melodie care anul trecut ne-a vorbit cel mai mult, şi ne-a apropiat cel mai mult de Dumnezeu.

Scrie un comentariu la postările noastre de sub #melodiamea2017 în care să dai titlul şi interpretul, poate un link.

Ne dorim să participe cât mai mulţi, de aceea, ne-ar ajuta să dai un share postării noastre, să pui hashtagul #melodiamea2017 la propria ta postare.

 

Vom afişa pe pagina noastră de facebook melodia propusă de tine, şi vom crea împreună o listă cu cele mai frumoase melodii ale anului 2017!

Gândeşte-te bine, scrie titlul melodiei şi participă!

Până atunci, vezi şi care sunt opţiunile noastre. Melodia poate fi în română sau în engleză, sau într-o limbă de circulaţie internaţională.