Iulian - director RVB

Una din pasiunile mele este să citesc, și aproape de fiecare dată când fac lucrul acesta ascult muzică. Muzica mă relaxează, mă inspiră și îmi dă energie în activitățile zilnice. Pentru mine, deschiderea unui radio online pentru copii și părinți este o mare bucurie, având în vedere că sunt soţ şi tată, iar RVB mă ajută pe de o parte, să fiu un soț și un tată mai bun, iar pe de altă parte îi ajută pe copii mei să crească într-o atmosferă plăcută.

Oli - redactor șef

Iubesc copiii, muzica și primăvara. Mă împlineşte timpul petrecut în mijlocul celor mici. Privindu-i îmi amintesc ce minunate sunt darurile lui Dumnezeu lăsate în viaţa noastră. Lucrarea prin radio este pentru mine un nou mod de a fi aproape de copii, şi de a le spune despre cea mai măreaţă veste: că sunt iubiţi de cea mai minunată persoană din univers: Dumnezeu!

Dani – editor audio & realizator Ziua Bună

Îmi place sportul, călătoriile în afara ţării şi nu numai. Timpul petrecut cu familia mă împlineşte şi îmi aduce multă bucurie şi echilibru. Sunt pasionat de tehnica sunetului şi a aparatelor de tot felul. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce El mi-a dat şi a investit în mine.

Anca - realizator Kiky și Riky

Îmi plac … oamenii. Cea mai plăcută activitate a mea este timpul petrecut cu familia, prietenii, rudele, colegii, copiii şi … voi toţi cei dragi. Dumnezeu este Cel care mă împlineşte şi mă inspiră în ceea ce fac la radio şi doresc ca voi să vă bucuraţi de fiecare emisiune pe care o fac.

Doini - realizator Ziua Bună

Lucrez cu copiii de când mă ştiu. Îi iubesc şi vreau să fac tot ce pot ca ei să se apropie de Hristos.

Alex - colaborator

Îmi place foarte mult să citesc şi să fac drumeţii pe munte. Iubesc copiii şi mă bucur să mă întâlnesc cu voi prin intermediul radioului. Fiţi aproape de noi în fiecare zi!

Claudia - colaborator

Iubesc cerul și în special norii. Întotdeauna am simțit că este ceva mai mult dincolo de ei. Da, cred că există ceva mai mult decât putem vedea noi cu ochii … Nu aș vorbi la radio, dacă nu aș crede că, dincolo de microfon și de studio, este cineva care ascultă. Așa că fac emisiuni radio pentru copii sau adolescenți, și sper să îi ajut pe fiecare să creadă că există Cineva dincolo de nori, care ne cunoaște și ne iubeşte, oricât de mici și neînsemnați am fi: Dumnezeu.

Sebi - realizator De vorbă cu Solomon

Am început să lucrez cu adolescenții de mai bine de 16 ani. Îmi place să petrec timp cu ei și să îi îndrum în labirintul vieții. Sper ca și prin intermediul radioului să vă fiu de folos. Îmi place înotul, ciclismul, tirul cu arcul, fotografia și natura. Cel mai mult îmi place când reușesc să combin mai multe din ele împreună cu familia: soția Ina și fiul nostru, Silvan.

Marianne - realizator Iată-mă, trimite-mă

Încă din copilărie am fost puternic impresionată şi motivată de povestirile misionare, fapt care m-a pregătit pentru lucrarea cu copiii. Mă bucur nespus de mult că am ocazia să transmit această pasiune prin radio, şi îmi doresc ca şi voi, copii, să fiţi încurajaţi să spuneţi mai departe această Veste minunată.

Elena, Miriam, Elisa şi Iudita - realizatoare English Step by Step

Ne plac poveștile, jocurile de orice fel, sportul, călătoriile și bineințeles limbile străine, care ne-au fost deseori de mare folos. Vă așteptăm și pe voi să învățăm împreună pas cu pas limba engleză.

David – promovare online

Sunt pasionat de radio; mereu m-au fascinat culorile şi tot ce tine de domeniul artistic. Îmi place să vizitez oraşe noi; iubesc muntele şi marea. Din experienţa radio pe care am acumulat-o până în prezent, și bazându-mă pe ajutorul lui Dumnezeu, cred că vom fi în curând cel mai bun post de radio pentru copii. Arta fotografică va rămane pentru mine mereu o maşinărie pe care o voi folosi ca să opresc timpul în loc. :)

Maria - realizator La o cană de ceai cu Maria

Îmi plac mult plimbările, muzica clasică, cărțile și filmele polțiste. Iubesc natura, îndeosebi florile, fluturii, marea și... oamenii. Sunt extrovertă, empatizez ușor și mă străduiesc să-i ajut pe cei din jur.

Irina - colaborator

Mă bucur să pot transmite zilnic un gând care să vă însoţească toată ziua, prin rubrica Meditaţii cu întrebări.