Oli - redactor șef

Iubesc copiii, muzica și primăvara. Mă împlineşte timpul petrecut în mijlocul celor mici. Privindu-i îmi amintesc ce minunate sunt darurile lui Dumnezeu lăsate în viaţa noastră. Lucrarea prin radio este pentru mine un nou mod de a fi aproape de copii, şi de a le spune despre cea mai măreaţă veste: că sunt iubiţi de cea mai minunată persoană din univers: Dumnezeu!

Doini - realizator Ziua Bună

Lucrez cu copiii de când mă ştiu. Îi iubesc şi vreau să fac tot ce pot ca ei să se apropie de Hristos.

Dani – editor audio & realizator Ziua Bună

Îmi place sportul, călătoriile în afara ţării şi nu numai. Timpul petrecut cu familia mă împlineşte şi îmi aduce multă bucurie şi echilibru. Sunt pasionat de tehnica sunetului şi a aparatelor de tot felul. Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce El mi-a dat şi a investit în mine.

Teo Bazâru

Sunt Theo, din Constanța! Iar pasiunea mea este să spun copiilor Vestea cea Bună din Cartea lui Dumnezeu - Biblia. Mă bucur că Domnul a îngăduit să o pot transmite copiilor și prin intermediul postului ce are același nume cu pasiunea mea: Radio VESTEA BUNĂ. Realizez emisiunea "Primii pași cu Eva și Hai sa-ți spun o fază tare" alături de fiica mea, Eva Bianca.

Eva Bianca

Mă numesc Eva-Bianca, și îmi place foarte mult să citesc. Atât din Biblie cât și cărți despre lucruri interesante. Și pentru că ceea ce descopăr din aceste cărți nu vreau să păstrez doar pentru mine, mi-am propus să le împărtășesc cu voi prin emisiunile mele: „Primii Pași cu Eva” și „Hai să-ți zic o fază tare”. Vă aștept să ne întâlnim la Radio Vestea Bună, și nu uitați: „Să fiți copii cuminți, și ... cu minte!”.

Anca - realizator Kiky și Riky

Îmi plac … oamenii. Cea mai plăcută activitate a mea este timpul petrecut cu familia, prietenii, rudele, colegii, copiii şi … voi toţi cei dragi. Dumnezeu este Cel care mă împlineşte şi mă inspiră în ceea ce fac la radio şi doresc ca voi să vă bucuraţi de fiecare emisiune pe care o fac.

Marianne - realizator Iată-mă, trimite-mă

Încă din copilărie am fost puternic impresionată şi motivată de povestirile misionare, fapt care m-a pregătit pentru lucrarea cu copiii. Mă bucur nespus de mult că am ocazia să transmit această pasiune prin radio, şi îmi doresc ca şi voi, copii, să fiţi încurajaţi să spuneţi mai departe această Veste minunată.

Elena, Miriam, Elisa şi Iudita - realizatoare English Step by Step

Ne plac poveștile, jocurile de orice fel, sportul, călătoriile și bineințeles limbile străine, care ne-au fost deseori de mare folos. Vă așteptăm și pe voi să învățăm împreună pas cu pas limba engleză.

David – promovare online

Sunt pasionat de radio; mereu m-au fascinat culorile şi tot ce tine de domeniul artistic. Îmi place să vizitez oraşe noi; iubesc muntele şi marea. Vreau ca tot ceea ce facem la RVB să vă aducă tot mai aproape de Dumnezeu.

Maria - realizator La o cană de ceai cu Maria

Îmi plac mult plimbările, muzica clasică, cărțile și filmele polțiste. Iubesc natura, îndeosebi florile, fluturii, marea și... oamenii. Sunt extrovertă, empatizez ușor și mă străduiesc să-i ajut pe cei din jur.

Claudia - colaborator

Iubesc cerul și în special norii. Întotdeauna am simțit că este ceva mai mult dincolo de ei. Da, cred că există ceva mai mult decât putem vedea noi cu ochii … Nu aș vorbi la radio, dacă nu aș crede că, dincolo de microfon și de studio, este cineva care ascultă. Așa că fac emisiuni radio pentru copii sau adolescenți, și sper să îi ajut pe fiecare să creadă că există Cineva dincolo de nori, care ne cunoaște și ne iubeşte, oricât de mici și neînsemnați am fi: Dumnezeu.

Irina - colaborator

Mă bucur să pot transmite zilnic un gând care să vă însoţească toată ziua, prin rubrica Meditaţii cu întrebări.

Alex - colaborator

Îmi place foarte mult să citesc şi să fac drumeţii pe munte. Iubesc copiii şi mă bucur să mă întâlnesc cu voi prin intermediul radioului. Fiţi aproape de noi în fiecare zi!