Ai vrut vreodată să faci un lucru, dar pur şi simplu nu ai ştiut cum? Poate că închinarea este un asemenea lucru. Nu eşti tocmai sigur cum să te închini. Cel mai important lucru pe care să-l ţii minte cu privire la închinare, nu este ce să faci, ci de ce faci acest lucru. Când te închini, Îi arăţi lui Dumnezeu că El are valoare în ochii tăi. Când pui deoparte un timp special să te închini Lui, în primul rând, trebuie să te asiguri că te închini din motive corecte.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci, este să-ţi mărturiseşti păcatele. Ascultarea ta de Dumnezeu este mai importantă decât închinarea. Când îţi mărturiseşti păcatele, Dumnezeu te va ierta şi va primi cu bucurie închinarea ta dintr-o viaţă curată. După aceea, poţi să citeşti sau să-ţi aminteşti versete din Cuvântul lui Dumnezeu, să te rogi, să cânţi sau să-I dăruieşti lui Dumnezeu întrun
alt mod.

Dacă te închini cu alţi creştini, închinarea se face respectând o anumită ordine, pentru ca toţi să se închine împreună. Când te închini singur, închinarea ta poate fi într-adevăr un timp special şi personal. Indiferent de felul în care alegi să te închini, asigură-te întotdeauna că te închini cu adevărat lui Dumnezeu. Asigură-te că Îi spui lui Dumnezeu că este valoros pentru tine.

Gândește-te la trei lucruri pe care le poţi face data viitoare, când te închini lui Dumnezeu.

Poţi să te rogi chiar acum:
Doamne, Te rog ajută-mă să-Ţi arăt cât de special eşti Tu pentru mine. În Numele Domnului Isus. Amin.