De ce am nevoie, pentru a avea un timp de părtăşie?

Care sunt lucrurile pe care, cu siguranţă, le vei face?
Lucrurile pentru care ţi-ai stabilit un timp când să le faci, sau cele pe care le faci când îţi aduci aminte? Timpul de părtăşie este important! Planifică un timp regulat de părtăşie cu Dumnezeu pentru fiecare zi. Poate trebuie să te scoli mai devreme dimineaţa. Poate seara e mai bine pentru tine. Important este să planifici un timp şi să-l respecţi.

Găseşte un loc unde să petreci un timp singur cu Dumnezeu şi unde nu vei fi deranjat de ceilalţi. Este important să te gândeşti la ce îţi spune Dumnezeu în Biblie. Trebuie să vorbeşti cu El în linişte. Spune-le  celor din jurul tău cât de important este pentru tine să fii singur în fiecare zi, în părtăşie cu Dumnezeu.

Pentru timpul de părtăşie, vei avea nevoie de Biblia ta, hârtie şi un pix sau creion. Este bine să foloseşti şi o carte cu meditaţii ca aceasta. Când Dumnezeu îţi spune ceva, notează. Fă o listă cu lucrurile pentru care te rogi.Nu uita să scrii şi răspunsurile la rugăciune. Atunci vei putea să-ţi aminteşti cât de credincios este Dumnezeu faţă de tine.

Meditează:
Unde şi când vei avea timpul tău de părtăşie cu Dumnezeu?

Poţi să te rogi:
Doamne, Îţi mulţumesc că pot să petrec un timp de părtăşie cu Tine. Ajută-mă să am un timp de părtăşie cu Tine în fiecare zi. În Numele Domnului Isus. Amin.