Difuzare

Luni 

orele: 02:00, 12:00

Reluare

Marți
ora: 16:00

Se spune că speranța moare ultima, că și în cele mai negre circumstanțe, omul își găsește puterea de a crede că furtuna se va sfârși și soarele va străluci din nou.

Dumnezeu ne-a dat acest dar al speranței și tot El este sursa ei. Indiferent dacă trecem printr-o criză majoră sau suntem pur și simplu copleșite de grijile de zi cu zi, fiecare femeie are nevoie de speranță. Primim în fiecare zi vești neliniștitoare și deseori ne trec prin minte gânduri negre: oare ce simt sunt simptomele unei boli necruțătoare?

Voi avea un accident de mașină? Voi fi victima unui atac terorist? Patronul a anunțat restructurări, oare eu voi fi printre cei ce vor rămâne fără serviciu? Soțul prietenei mele a părăsit-o pentru altă femeie: oare soțul meu se va întoarce acasă astă-seară? Voi putea să-mi protejez copilul de toate pericolele care îl așteaptă în lumea reală sau virtuală? Cum voi face față bătrâneții?

Dacă o singura dată măcar ți-au trecut prin minte astfel de gânduri, ai nevoie de speranță ca să mergi mai departe.

Dacă ai făcut față unor astfel de gânduri și reușești să-ți trăiești viața cu optimism și credință, atunci ești o femeie a speranței.

Indiferent dacă îți trăiești viața cu speranță și poți să-i încurajezi și pe alții sau dacă tu însăți ai nevoie de speranță, ești bine venită în comunitatea Femeile speranței.

Femeile speranței este o emisiune produsă în studioul Trans World Radio România şi obţinută cu permisiune pentru difuzare din partea lor.

*Realizator: Dana Mercioniu

(Serialul nu ne aparține, și nu îl putem oferi pe site. Dacă dorești să asculți această emisiune, o poți face audiind postul nostru de radio)