Difuzare

Joi

orele: 00:00, 10:00, 16:00

Reluare

Duminică
orele: 02:00; 10:00

Iată-mă, trimite-mă … – a răspuns odată Isaia din Biblie, la chemarea lui Dumnezeu de a merge şi a spune poporului mesajul Său. De-a lungul vremurilor, mulţi oameni ai lui Dumnezeu au răspuns la fel. Apoi ei au devenit misionari în locuri în care mulţi nu am avea curajul să mergem, unii dintre ei chiar printre canibali.

Marry Slessor, John Paton, Hudson Taylor, David Livingstone, David Ekong, Amy Carmichel şi mulţi, mulţi alţii, sunt doar unii dintre ei.

Ei L-au iubit pe Dumnezeu şi pe oamenii care, fără să audă despre El, ar fi pierdut şansa de a fi mântuiţi. I-au iubit atât de mult încât au fost gata să lase totul – ţară, părinţi, prieteni, confort, pentru a merge la ei şi a le spune despre Isus.

Avem de învăţat de la ei! De dragul lui Dumnezeu, niciun sacrificiu nu ar trebui să fie prea mare! Fiecare episod al emisiunii, este o ocazie de a ne verifica pe noi înşine, cât de dăruiţi suntem pentru cauza răspândirii Evangheliei.

Episoade

1 – 10

Realizator: Marianne Jernovei

Voce: Marianne Jernovei

Această emisiune este produsă de Radio Vestea Bună. Drepturile de autor aparțin asociației AMEC.

Copierea sau difuzarea online sau pe unde radio fără acordul nostru este strict interzisă. În cazul în care doriți să redați materialele produse de Radio Vestea Bună, contactați-ne.