Difuzare

Momentan, emisiunea este în vacanță, nu se difuzează pe radio.

La Radio Vestea Bună iubim cărţile de ficţiune dar şi limba engleză! Pentru folosul celor care ştiu limba engleză nivel avansat, propunem spre audiţie o serie de cărţi în această limbă.

Una din seriile de cărţi care ne place în mod special, datorită asocierilor de natură creştină pe care le conţine, este Cronicile din Narnia. Cele şapte volume scrise de C.S. Lewis, între anii 1949 şi 1954, sunt clasice în literatura pentru copii, şi au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare, în 47 limbi. Cronicile din Narnia au fost adaptate de mai multe ori, pentru radio pentru scenă şi chiar pentru film.

Situată în tărâmul fictiv al Narniei, o lume fantastică de creaturi mitice şi animale vorbitoare, seria narează aventurile câtorva copii, care joacă roluri centrale în desfăşurarea istoriei acelei lumi. În afară de volumul Calul şi Băiatul, protagoniştii sunt toţi copii din lumea reală, transportaţi în mod supranatural, în Narnia, unde sunt chemaţi de leul Aslan, să protejeze ţara de rău, şi să restaureze linia regală.

Înregistrările sunt făcute în studioul Harper Audio.

Păşeşte în lumea fascinantă a Narniei, şi în acelaşi timp, consolidează-ţi cunoştinţele de limba engleză!

Primul episod îl poți asculta aici, restul când va fi difuzat la radio: