Difuzare

Momentan, emisiunea este în vacanță, nu se difuzează pe radio.

Cine nu a auzit de Pancinello? Cum? Cum adică? Tu nu ai auzit de omulețul din lemn, care locuiește alături de ceilalți omuleți în Wemmik? Toți au fost creați de însuși tâmplarul Eli.

Te invităm să asculți aventurile lui Pancinello, scrise de binecunoscutul autor Max Lucado. Nu vrem doar să asculți aceste povestiri, ci să și înveți ceva din fiecare pățanie a lui Pancinello.

Audiție plăcută!

Realizator: Theo Bazâru și Echipa RVB

Voci: Theo, Flory și Eva Bazâru, Dani și Doini Vasilca, Lică și Oli Băbuță, Claudia Mitu, Alex Grigore, Sebi Solomon, Elena Macovei, Diana Gherasimiuc, Vlad Daju, Dani Cătană.

Această emisiune este produsă de Radio Vestea Bună. Drepturile de autor aparțin asociației AMEC, iar drepturile de autor ale cărților aparțin Editurii Gramma, căreia îi mulțumim pentru colaborare.

Copierea sau difuzarea online sau pe unde radio fără acordul nostru este strict interzisă. În cazul în care doriți să redați materialele produse de Radio Vestea Bună, contactați-ne.

Dacă dorești să ai cărțile cu Pancinello și în format fizic, cu imagini foarte frumoase și atractive, toate cele 6 volume le poți găsi pe saitul editurii Gramma.