Ce înseamnă pentru tine Radio Vestea Bună?

”Vă ascultăm cu drag din Oslo! Domnul să vă dea mult har!” ( C., Norvegia)

Familia Radio Vestea Bună se roagă cu tine împreună!
Ai și tu un lucru pentru care vrei să ne rugăm?

18 mai 2017 – cel mai tânăr membru din familia RVB!

A venit pe lume azi noapte cu ajutorul Domnului, o cheamă Miriam, cântărește 3,3 kg și mai are 5 frați. Să ne rugăm pentru recuperarea rapidă a mamei și pentru o evoluție sănătoasă a fetiței.

„Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească, Miriam! Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să Se îndure de tine, Miriam! Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, Miriam, şi să-ţi dea pacea!” (Numeri 6 v. 24-26)

18 mai 2017 – rugăciuni ascultate pentru tatăl din Arad!

”Tatăl meu se simte din ce în ce mai bine! Rugăciunile voastre/noastre au ajuns la tronul de milă și de îndurare a lui Dumnezeu! Dumnezeu să vă răsplătească cum știe El mai bine!” (Claudia, Arad)

15 mai 2017 – Elena va începe chimioterapia: un drum care nu se poate parcurge fără rugăciune!

”Pace vouă! Aduc înaintea voastră un motiv de rugăciune: o bună prietenă și soră în Hristos mi-a spus aseară că are cancer la sân, stadiul 2 și va începe chimioterapia, o cheamă Elena! Mulțumesc din suflet! Dumnezeu să vă binecuvânteze!” (Emma, Timișoara)

5 mai 2017 – toată lumea se miră de Zara!
”Am primit vești de la Olli, tatăl Zarei. Zarei îi merge așa bine ca înainte de acest accident! Toată lumea se miră!!!! Ce Dumnezeu maaaaaare avem!!!Când ne gândim că la început Dumnezeu a salvat-o de la moarte, iar acum o reface complet! Pe zi ce trece este ca înainte, cum scrie tatal ei (Olli), parcă nu ar fi fost nimic! Ne rugăm ptr mama ei, Beccy, să-și poată reveni și ea cât mai repede!” (D. Germania)

4 mai 2017 – Zara s-a jucat 20 de minute cu fratele ei!
”Ce minunat! Vai, ce de oameni se roagă! Mulțumim si-L lăudam pe Domnul nostru Mare Isus! Cu Zara e muuult mai bine! Ieri s-a putut juca deja puțin (cca. 20 min.) cu fratele ei Levi. Părinții sunt așa de bucuroși. Sunt copleșiți și foarte mulțumitori de numărul mare de oameni care se roagă ptr ei!” (D., Germania)

2 Mai 2017, ora 12:00 – vești bune despre tatăl operat de hernie și tatăl care a fost în comă!

1. ”Noi suntem bine…soțul meu încet se reface după operația de hernie și în fiecare zi e mai bine! Mulțumim lui Dumnezeu că ne dă putere în toate! Vă mulțumim și vouă pt că vă gândiți la noi!” (I., Austria)

2. ”Cât despre Daniel C., în afară de faptul că șchiopătează un pic, nimic nu spune că a trecut prin încercarea atât de grea ce a fost îngăduită peste el! Dovada rugăciunilor ascultate!” (Ema, Spania)

1 Mai 2017, ora 17:00 – vești bune despre Zara! (lanțul de rugăciune RVB pentru Zara cuprinde 60 de puncte de mijlocire!)

Am primit veşti foarte bune şi încurajatoare! ZARA e mult mai bine: respiră singură, a reuşit să mănânce iaurt şi să meargă pe picioarele ei la baie! Slăvit să fie Domnul Cel Atotputernic!

Familia şi biserica Zarei sunt extrem de încurajate de armata de oameni care îi sprijină în rugăciune!!

Un cor de rugăciuni se înalță spre Tronul harului din f. multe țări, de la cei mai mici copii până la cei mai în vârstă frați și surori, din biserici foarte diferite! Trupul lui Hristos funcționează! Familia lui Dumnezeu e minunată! Dumnezeu să continue să-Şi facă Numele de slavă!

Suntem f. încurajați de felul în care Dumnezeu lucrează și atinge viețile celor pentru care mijlocim, dar și ale mijlocitorilor!

27 aprilie 2017, ora 17:10 – peste 50 de familii s-au alăturat în rugăciune pentru Zara!

”Chiar acum am primit niste vești noi despre starea Zarei! Părinții simt că se roagă mulți oameni pentru ei, mamei îi merge mai bine și este recunoscătoare că Dumnezeu a trimis-o la timp la Zara. De câtva timp, Zara respiră singură și este în faza de trezire! A recunoscut vocea mamei și a încercat (pe ton răguşit) să spună: „Mama!” Slăvit să fie Domnul nostru Mare care a facut deja și mai face minuni în toată această încercare mare! Vă îmbrățișam pe toți cu mult drag și ne rugăm mai departe împreună!” (D., Germania)

21 aprilie 2017, ora 16:56 – peste 30 de familii au răspuns la apelul de rugăciune pentru Zara!

”Mulțumim mult de toate rugăciunile! Fiecare rugăciune este ascultată! Omenește vorbind, Zara rămâne cu handicapuri, deoarece creierul ei nu a primit timp de 5-10 minute oxigen! Medicii mai așteaptă încă până să se pronunțe! Ne rugăm mai departe împreună! Suntem același trup, avem același Dumnezeu MARE și simțim unii cu alții!” ( D., Germania)

27 aprilie 2017, ora 14:14 – apel la rugăciune pentru Zara și mulțumire pentru fetița din Pașcani!

1. Micuța Zara (4 ani) are nevoie de rugăciunile noastre! Dreapta Domnului se înalță și câștigă biruința! (Psalmul 118)

”În urma unui incident tragic la locul de joacă, Zara se zbate acum între viață și moarte. Medicii sunt rezervați și medical vorbind, dacă supraviețuiește există șanse mari să rămână cu urmări grave. Părinții sunt doborâți de durere și de tot felul de gânduri, dar ridicați de rugăciunile celor din jur.” (D. , Germania)

2. ”Ziua Bună!! Domnul e îndurător cu noi, slavă Lui!! Și de data asta au ieșit bine investigațiile și de aseară suntem deja acasă, mulțumim mult pt. susținere în rugaciune!! Fiți binecuvântați cu toții!!” (L. , Pașcani)

24 aprilie 2017 – rugăciune pentru o fetiță din Pașcani

”Suntem internate la Tg. Mureș pentru investigații. Fetița noastră este operată la inimă de când era mică și venim regulat la control. Mulțumim de rugăciuni” (L., Pașcani)

21 aprilie 2017 – slăvim pe Dumnezeu pentru tatăl Claudiei și ne rugăm pentru o familie din Austria

1. ”Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru tatăl meu, astăzi i-a făcut tomograful și este mult mai bine, a primit tratament acasă! Dumnezeu să vă răsplătească!”
(Claudia, jud. Arad)

2. ”Vă rugăm să ne susțineți în rugăciune! Soțul meu a avut o operatie de hernie săptămâna trecută. Acum e mai bine, se reface, dar toată greutatea fizică e pe umerii mei. Mulțumim Domnului pentru toate, El ne dă putere să mergem înainte! Vă mulțumim!” (Ionela, Austria)

20 aprilie 2017 – apel la rugăciune pentru copiii din Korea de Nord

“Chiar acum, ochii întregii lumi sunt asupra Coreei de Nord. Dumnezeu mi-a pus pe inimă o dorinţă puternică de a mobiliza milioane de băieţi şi fete din întreaga lume, care să se roage pentru copiii din Coreea de Nord – ca ei să audă despre Isus! Vrei să pui şi tu umărul la această lucrare? Te vei ruga și tu pentru copiii din Coreea de Nord? Avem o strategie planificată, şi suntem gata să intrăm în ţară să începem lucrarea, când uşile se vor deschide. Ceea ce vă cerem este urgent. Să acţionăm acum – de dragul copiilor!” (Reese Kaufman, Director CEF International)

18 aprilie 2017 – mulțumim Domnului pentru familiile din Spania și Reșița și apel la rugăciune pentru un tată din Arad!

1. ”Pace! Hristos a înviat! Am și o veste bună! Este a 3-a zi de când Daniel Comănac este acasă! Vă mulțumim pt rugăciuni și pt grija purtată! Domnul să vă răsplătească așa cum numai El știe!” (Ema, Spania)

2. ”Vă rog să vă rugați pentru tatăl meu, a căzut de la 3 metri și și-a rupt mâna dreaptă, și-a spart capul, este într-o situație dificilă și are niște cheaguri de sânge, dacă acestea nu se vor trage, va fi nevoie de operație la cap!! Vă rog rugați-vă împreună cu noi !! Dumnezeu să vă răsplătească!… Se simte puțin mai bine, dar rezultatele nu le știm decât după analize! Mulțumim de susținere!” (Claudia, jud. Arad)

3. ”Pace vouă! Vă transmitem salutări și multe binecuvântari! Azi l-au adus acasă pe fratele nostru mai mare (Dani)! E mult mai bine, se mișcă, vorbește, mănâncă, a depășit pericolul paraliziei! Mulțumim Domnului pentru fiecare suflet care ne-a purtat în rugăciuni. Toți suntem bine și Îl lăudăm pe Cel ce ne-a dat viața!” (Miriam, Reșița)