Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mama mea și tatăl meu!

 

 

 1. Mama îmi face de mâncare, ne dă haine frumoase și ne face surprize. Tata ne ajută să învățăm să reparăm lucruri și să desenez. (S., Sibiu)

 

 1. Mama mea a fost mereu lângă mine și m-a încurajat. Tatăl meu m-a învățat credința în Dumnezeu și iubirea de El și de semeni. (D., Brașov)

 

 1. Mama mea este cea care îmi dă răspuns la toate problemele. Tata este cel care are mai mult chef de glumă. (A., București.)

 

 1. Mama mea este o femeie credincioasă, harnică și iubitoare. Tatăl meu este o persoană amuzantă și îmi dă mereu sfaturi bune. (I., Arges.)

 

 1. Mama mea e cea mai bună, a fost mereu lângă mine; o iubesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o! Am moștenit multe din caracterul meu de la tatăl meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru el! Mulțumesc Domnului pentru întreaga mea familie! Este exact ce am nevoie! (L., Arad.)

 

 1. Mama mea este tot timpul alături de mine și este o mamă cum nu aș fi putut avea în această lume.Tatăl meu este cel mai tare tată și îl iubesc foarte mult. El mă ajută atunci când am vreo problemă. (E., Arad.)

 

 1. Mama mi-a dat viață, m-a îngrijit si mi-a fost alături mereu. Tata mă iubește, are grijă să nu lipsească nimic în casă și a avut grijă de noi. (R., Bistrita Năsăud)

 

 1. Mama mea m-a crescut până acum. Tatăl meu a avut grijă de mine și m-a învățat multe lucruri. (M., Anglia)

 

 1. Mami e acasa cu noi și are grijă de noi! Tati are serviciu și putem cumpăra mâncare! (E., Prahova)

 

 1. Mami gătește mâncare bună! Tati merge cu noi cu bicicletele și ne face să râdem! (D., Prahova)

 

 1. Mama îmi face mâncare, tata are grijă de mine. (I., Anglia)

 

 1. Mama mea mă ajută. Tatăl meu e sănătos si poate munci pentru noi. (F., Anglia)

 

 1. Mulțumesc frumos lui Dumnezeu pt mami, pt răbdarea care o are cu mine în fiecare zi, pt afecțiunea și grija care mi-o poartă zilnic, fără de ea nu aș fi știut o mulțime de versete care îmi pot fi de folos în viață. Tati este eroul meu de fiecare zi, mă încurajează ori de câte ori este nevoie, iar în puținul timp care îl are, se joacă cu mine, el este stâlpul casei noastre…pe amândoi îi iubesc mult. (D., Spania)

 

 1. Mama mea mă asculta întotdeauna , iar tatăl meu mă sfătuiește și mă îndrumă după principiile Bibliei (C., Suceava)

 

 1. Pentru mine mama reprezintă alinare și incurajare, iar tata protecție. (N., Prahova)

 

 1. Mama e alături de mine mereu, mă încurajează atunci când nu pot să fac ceva. Tata are mereu timp pentru mine. (D., Prahova)

 

 1. Mama, bratele unde pot plânge când mă lovesc și când sunt bolnavă.Tata se joacă cu mine și mă duce la școală. (S., Prahova)

 

 1. Mama mea m-a sprijinit să nu renunț niciodată( când am picat examenul de admitere la facultate eram foarte dărâmată și îmi ziceam atât a fost, renunț, dar mama m-a încurajat să continui și datorită ei și a Lui sunt în anul 2 de facultate). Tatăl meu mereu mă răsfață și mă face să fiu mereu bucuroasă( mi-a luat tot ce aveam nevoie) și mereu e atent cu mine (M., Reșita)

 

 1. Mama e cu mine mereu. Tata mă apără (I., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama mea mă ajută la greu.Tatăl meu se joacă cu mine. (D., Bistrița Năsăud)
 1. Mama mea mă ajută la lecții. Tatăl meu mă duce cu el peste tot (D., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama și tata mă îndeamnă să Îl urmez pe Domnul. Mama m-a încurajat să cânt la chitară. Tata îmi spune tot feluri de povești din Biblie (A., Dâmbovița)

 

 1. Mama mă ajută în toate și face orice pentru noi. Tata este foarte harnic și lucrează zi de zi să ne facă nouă ceea ce avem nevoie. (N., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama mea mă ajută la teme, iar tatăl meu mă ia cu el la serviciu când are posibilitate. (R., Bârlad)

 

 1. Mama mea mă ajută și mă învață din Biblie și mă mai invață ce este bine. Tatăl meu mă învață cum să fiu un mecanic și mă învață la fel ca mama, doar ce este bine. (E., Anglia)

 

 1. Mama mea mă iubește mult, mă motivează tot timpul și mă ajută peste puterile ei. Tatăl meu are grijă de mine și mă mângâie când am nevoie. (L., Reșita)

 

 1. Mama mea mă ajută să învăț pt școală și mă motivează în fiecare zi să lupt pentru visele mele. Tatăl meu este foarte înțelegător și mă susține în alegerile făcute legate de viitorul meu. (T., Bistrița Năsăud)

 

 1. Tatăl meu este sănătos și merge la lucru pentru ca mie să nu îmi lipsească nimic . Mama mă ajută să învăț versete din Biblie. (M., Austria)

 

 1. Am o mamă care mă ajută să fiu o lumină pentru cei din jurul meu. Am un tată care cântă cântări cu mine în biserică! (S., Austria)

 

 1. Mama îmi face mâncare. Tata mă ajută la probleme. (L.)

 

 1. Fetița mea are doar 2 anișori și o luna și nu știe încă bine să mulțumească, dar copilul din mine mulțumește lui Dumnezeu pentru părinții mei pentru că și acum în anii bătrâneți au grijă de mine, având grijă de fetița mea și iubind-o mult mai mult decât pe mine (zic eu). (O., Sibiu)

 

 1. Mama m-a învățat pe mine și pe frații mei că trebuie să-L slujim pe Dumnezeu. Tata iubește credința și Biblia. Ne susține în participarea activităților creștine și ne iubește din toată inima lui. (amândoi părinții ne iubesc) (I., Galați)

 

 1. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru toate vacanțele frumoase petrecute în familie. (S., Iasi)

 

 1. Mama mea este alături mereu, îmi dă cele mai bune sfaturi și mă susține în tot ceea ce fac, iar tatăl meu face cea mai bună mâncare din lume. (A., Dâmbovița)

 

 1. Le mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le am și mai ales că mă iubesc. (G, Dâmbovița)

 

 1. Mama mea este mereu aici când am nevoie de ea, niciodată nu-mi spune că e ocupată și că ar trebui s-o sun mai târziu. Tatăl meu știe mereu să-mi (re)pună zâmbetul pe buze. (C., Cluj- Napoca)

 

 1. Tatăl meu încă trăiește și simt că fiecare zi e un dar. Mama mea nu mai este în viață și, deși sufăr încă, simt că Dumnezeu îmi dă puterea să fiu recunoscătoare pentru toți cei nouă copii ai mei.(T., Bacău )

 

 1. Mama mea este sănătoasă și este mereu alături de mine la bine si la greu! Tatăl meu este plin de viață și îmi dă cele mai bune sfaturi despre viață! Dragi părinți, vă urez sănătate, să mă pot bucura mulți ani de voi! (S.)

 

 1. Multumesc mult lui Dumnezeu pentru părinții mei care încă de la începutul nașterii mele cu probleme, au rămas lângă mine și s-au rugat pentru mine și au avut grijă și nu m-au abandonat .(L., Arad)

 

 1. Tati ne citește din Biblie povestioare, mami ne îngrijeste în fiecare zi! (L.)

 

 1. Mama este foarte frumoasă și este cea mai frumoasă bucătăreasă și face cele mai faine torturi și mâncare și tata lucrează pentru noi, să avem bani pentru tot ce ne trebuie! (A., Austria)

 

 1. Mama îmi citește povești și tata se joacă cu mine fotbal. (L., Austria)

 

 1. Mami îmi face mâncare și mă iubește. Tati se duce la lucru și muncește ca să ne aducă bani să cumpărăm mâncare. (E., Irlanda)

 

 1. Mulțumim si noi Domnului pentru harul care l-am primit prin părinții nostri, că au fost un exemplu bun, s-au sacrificat pentru noi și au pus valori creștine în adâncul inimii noastre. (E., Timișoara)

 

 1. Tatăl meu este cel mai bun tătic din lume si cel mai mult îmi place timpul când facem împreună puzzle (1000 sau 500 piese). Mami face multe pentru mine, mă ajută, mă susține și mă încurajează. Putem vorbi orice și azi îi mulțumesc pentru că este cea mai bună mamă din lume! (E., București)

 

 1. Mama mea mă încurajează când dau evaluări. Tatăl meu mă iartă și mă sfătuiește când greșesc. (A., Sălaj)

 

 1. Mama mea ne face cele mai bune deserturi. Tata e cel cu care ne distrăm. (S., Sibiu)

 

 1. Mama ne ajută la teme, să repetăm la instrumente. Tata ne duce în parc cu rolele. (M., Sibiu)

 

 1. Mami e cea care are mare grijă de mine. Cu tati mă distrez cel mai tare. (E., Sibiu)

 

 1. Mama mea este întotdeauna alaturi de mine și mă ascultă când îi vorbesc,îmi dă sfaturi bune. Tatăl meu nu a încetat niciodată să se roage ptr mine și familia mea. Îmi iubesc părinții tare mult! (D., Prahova)

 

 1. Mama mea mă ajuta la temele de la școală. Tatăl meu mă încurajează și are grijă de mine. (N., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama mea este cea mai bună mamă. Ea mă susține întotdeauna şi mă îndeamnă la lucruri bune.Tata e un tată exemplar. În fiecare zi ne rugăm împreună. (R., Suceava)

 

 1. Părinții mei mi-au insuflat în inima credință în Dumnezeu. Am văzut de multe ori cum Dumnezeu a fost lângă ei. Datorita lor, azi pot să mă laud cu Dumnezeul meu! (S., Constanța)

 

 1. Mama m-a născut și a fost și va fi alături de mine tot timpul. Tata m-a învățat să râd, ce trebuie să fac în anumite momente și este alături de mine. Amândoi m-au învățat despre El. (A., Prahova)

 

 1. Tatăl meu mă ajută când am nevoie și mama îmi dă mâncare când mi-e foame. (D., Cluj)

 

 1. Tatăl meu se joacă cu mine și mama îmi face mâncare că mi-e foame. (A., Cluj)

 

 1. Mama mea este mereu atentă cu mine si nu obosește să mă ajute mereu la teme.Tatăl meu e special! El are grijă să nu ne lipsească nimic; chiar dacă lucreaza mult, se joaca cu noi mult și ne citește Noul Testament pentru copii. (M., Italia)

 

 1. Mami e tare bună cu mine, mă duce în parc cu bici, mă ajută la spălat pe dințișori și o iubesc tare. Tati este puternic și mă ajută să repar mașinuțele, mă iubește și sunt tare fericit cu el. (N., Italia)

 

 1. Mami e scumpa mea, mă lasă să o ajut la bucătărie si nu mă ceartă. O iubesc mult! Tati meu mă plimbă cu bici și îmi cumpără bobo. E un frumos incredibile! (D., Italia)

 

 1. Mama mea mă iubește, mă răsfață și are grijă de mine. Tatăl meu mă duce de multe ori la film, mă iubește și-mi citește din ”Habar n-am” (M. Brașov)

 

 1. Mama mă hrănește și-mi poartă de grijă. Tata muncește pentru noi și se joacă cu noi (T., Ploiești)

 

 1. Mama mă înțelege mereu, iar tata mereu îmi dădea bănuți  fără ca mama să știe. (L., Iași)

 

 1. Mami iubește, îmi face mâncare bună și îmi cumpără cărți frumoase. Tati mă ajută la teme și are grijă de mine. (R., Suceava)

 

 1. Mama mea e cea mai bună, de aceea o iubesc! Tati se joacă cu mine și mă iubește! (R., Suceava)

 

 1. Mama mă înțelege mereu, mă ajuta chiar dacă am plecat de 15 ani de acasă. Socrul meu îmi ia apărarea și ține cu mine tot timpul chiar și atunci când greșesc. (G., Alba Iulia)

 

 1. Îmi iubesc părinții pentru că mă învață să-L iubesc pe Dumnezeu. (M., Germania)

 

 

 

 1. O iubesc pe mami pentru că îmi face tort de ziua mea. (T., Germania)

 

 1. Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mama și tatăl meu în primul rând pentru că deși nu sunt creștini au înțeles că eu nu pot fi ca ei și cp Dumnezeu are un plan minunat pentru mine iar ei mă susțin și mă rog în fiecare zi ca Dumnezeu să lucreze și la inima lor. (G., Brașov)

 

 1. . Mama mea ajută mereu la teme. Tatăl meu se joacă mereu cu noi un joc inventat de mine și de frățiorii mei. (S., Sălaj)

 

 1. Mama merge în fiecare sâmbătă la piață să ne cumpere legume și fructe sănătoase. Tata ne duce la școală în fiecare dimineață (N., Timișoara)

 

 1. Mama mi-a fost mereu alături, mai ales atunci când am greșit și mi-a dat sfaturi înțelepte. Tatăl meu a muncit din greu, să ne ofere o viață mai bună, indiferent cât de obosit sau bolnav a fost, gândindu-se doar la copiii lui (L. Brașov)

 

 1. Mama este cea care mi-a dat viață și m-a ținut în pântecele ei până m-am născut. Tatăl meu, indiferent de problemă sau situație, m-a călăuzit să mă apropii de Dumnezeu. (A., Argeș)
 2. Mama mea știe mereu ce să îmi spună când sunt supărată sau tristă. Tata se joacă cu mine jocuri de masă sau ne uitam la filme împreună. (S., Galați)

 

 1. Mama mea mereu m-a apărat în fața celor care nu îmi doreau binele. Tatăl meu are grijă de noi muncind mult de tot. (C., București)

 

 1. Mama mea m-a adus pe lume, mă crește cu dragoste și mă ajută la nevoi.Tatăl meu este persoana cea mai înțeleaptă din familie îl iubesc pentru sfaturile lui. (A., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut și am o familie formată din tată și mamă. O mama întotdeauna preocupată de educația noastră, iar tatăl de resursele financiare, de bună starea noastră ca familie. Dumnezeu să îi țină sănătoși, să ne putem bucura de ei cât mai sunt pe acest pământ. (E.)

 

 1. Mama mă înțelege atunci când greșesc și tata mă învață multe lucruri noi! (M.,)

 

 1. Mama mea mă iubește, mă îngrijește, mă ajută și îmi dă povață. Tatăl meu mă învață multe lucruri despre Dumnezeu. (E., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama și tata mă ajuta zi de zi la toate lucrurile și mă iubesc.(D., Italia)

 

 1. Mama mea îngrijește de mine în fiecare zi. Tatăl meu lucrează ca noi să avem hrană și cele necesare (B., Spania)

 

 1. Am o mamă bună și sănătoasă. Am un tată care este sănătos și poate lucra (E., Spania)

 

 1. Mulțumesc Domnului pentru părinții mei iubitori! A avea părinți, este un dar de la Dumnezeu!❤ Părinții îmi sunt cei mai buni prietenii! Îmi dau sfaturi deosebite. Mama mă învață să gătesc. Cu tata fac studiu biblic. (E., Arad)
 2. Mama este puternică, bună, iubitoare și minunată. Tata este stâlpul familiei! (C., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama mea este cea mai bună prietenă a mea și cu ea pot vorbi orice. Tata își face timp să se joace cu mine și să mă învețe despre Dumnezeu. (T., Filiași)

 

 1. Mama ne face pizza, mâncare și tata face bani pentru noi și se joacă tot cu noi (O., Bistrița Năsăud)

 

 1. Mama ne ajută la teme, tata ne înveselește (T., Bistrița Nădăud)

 

 1. Am o mamă care mă îngrijește zi de zi și un tată care mă încurajează când trec prin greutăți. (A., Galați)

 

 1. Mama este cea mai minunată ființă din Univers. Tata se joacă cu noi și ne aduce bani pt ce ne trebuie. (R., Bistrița Năsăud)