”Domnul să vă binecuvânteze pentru gândurile bune pe care le puneți în mintea noastră. Unele idei ne vin așa de bine și ne bucurăm de ele! Cu ”posibilitatea de a alege”, băiatul nostru cel mare a venit asa bucuros la masă, chiar dacă trebuia să mănânce ciorba, fiindcă a ales ce desert va mânca!”

Tabita, Austria

”Am făcut cu copiii povestirea de Paște „Întotdeauna adevărat” de pe pagina voastră de facebook. Copiii mei nu știau ce vom face, dar au fost foarte încântați când v-au recunoscut vocile!”

Lucreția, Bistrița Năsăud

”Să știți că și noi cântăm împreună cu voi cântările pe care le știm! Iar băiatul meu de patru ani își aduce chitara, ca să interpreteze unele cântece. Băiatul nostru de 1 an, de fiecare dată când aude aplauzele de la radio strigă: ”Eeee!” E așa comic cum se joacă el în treaba lui și la aplauze ciulește urechile atent și strigă și el!”

Moni, Spania

”Emisiunea pentru părinți este plină de sfaturi și încurajări! Sunt la lucru în fața computerului, cu căștile pe urechi și vreau să știți că este o bucurie pentru mine! Aștept cu nerăbdare să mă hrănesc din Cuvânt!”

Roxi, Arad

”M-am rugat pentru voi și vreau să mă rog în fiecare seară pentru RVB, dar am o întrebare: Isus îmi ascultă rugăciunea mereu?”

Elena, Sibiu

”Am ascultat și eu cu băiatul meu de 4 ani și 10 luni acest radio și este foarte încântat. Domnul să vă binecuvânteze lucrarea pe care o faceți si El să îndrepte pe câți mai mulți pe Calea Lui!”

Anonim

”Duminica asta întreabă învățătoarea la copii: despre ce a fost lecția data trecuta? Nepotul meu a spus: ”despre martori!” Dar asta era de fapt tema de la concursul RVB din săptămâna trecută! Fiți binecuvântați!”

Dana, Spania

. ”Vrem să începem acest mesaj prin a vă spune dragostea noastră. Sunteți o minune pentru toate familile noastre. Să nu uitați că Domnul nu vă va lăsa niciodată. Vă iubim din inimile noastre, din dragostea noastră pentru voi. Cu drag, ascultătorii voștri.”

Ana, Sălaj

”Și eu ascult emisiunea pentru părinți, chiar dacă nu reușesc să răspund. Am anunțat și alte mămici din biserică. E nevoie de multă încurajare în vremurile ce le trăim. Personal vă mulțumesc pentru sfaturile practice și rugăciuni! Domnul lucrează, de câteva seri copiii se culcă foarte liniștiți!”

Adriana, Austria

”Vă ascultăm așa cu drag! Merge non stop Radio Vestea Bună la noi în casă! Băiatul nostru cel mare este nevăzător și nu poate fără muzică.”

Corina, Cluj

Ne bucurăm să facem parte din familia RVB, vă ascultăm cu mare drag și vă mulțumim de pasiunea cu care faceți această lucrare. Fiți binecuvântați!

Austria

Mă bucur să vorbesc cu dvs. Vă ascult mereu, îmi sunteți foarte dragi. Ghidul meu de pe amecpenet m-a îndrumat acum câteva zile să ascult RVB. Nici măcar nu am știut că există așa ceva, dar acum vă ascult zilnic!

Germania

Domnul a construit această legătură specială între noi la așa o mare distanță. Vocea Lui se aude prin voi acum în tot mai multe familii de aici. Am să fac publicitate! Sunteți așteptați cu drag de copii! Domnul să vă binecuvinteze și să vă dea resursele necesare.

Spania

Vă ascult de mai mult timp și vă urmăresc pe mixcloud. RVB e o voce care mă liniștește. Mă bucur că v-am cunoscut. Mulțumesc că v-ați făcut timp să vorbiți cu mine.

SUA

Ne bucurăm să participăm la concursuri – ne dezvoltăm creativitatea. Tocmai de aceea când băiețelul nostru a spus că vrea și el să participe la concurs cu o compunere, nu am vrut să îl opresc, deși este abia în clasa I. Mă bucur să îl văd atât de entuziasmat!

București