societate vs dumnezeu

Societatea: Ce se întâmplă cu planurile mele?!

Dumnezeu: Planurile Mele pentru tine sunt întotdeauna mai bune decât ale tale. Voi face ca toată această situație să lucreze înspre binele tău.

Societatea: Nu realizăm nimic.

Dumnezeu: Aceasta este ideea. Știi cum îți mențineai roțile în mișcare – tot timpul lucrând, mișcându-te, făcând – dar niciodată fiind satisfăcut? Ți-am dat permisiunea să te oprești. Ți-am anulat toate programările din calendar. Valoarea ta nu are de-a face cu cât ești de ocupat sau cu realizările tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să aveți grijă unii de alții.

Societatea: Ce înseamnă toate acestea?

Dumnezeu: Înseamnă că Eu stăpânesc. Înseamnă că tu ești uman și că Eu sunt Dumnezeu. Înseamnă că ți-am dat o ocazie minunată de a fi lumină într-o lume întunecată. Înseamnă că vei învăța cum să te bazezi pe Mine.

Societatea: Ce se așteaptă din partea mea să fac, atunci când nu pot să-mi părăsesc casa?

Dumnezeu: Odihnește-te. Întotdeauna ești așa de ocupat și de copleșit, și Mi te plângi ostenit și epuizat. Nu poți să faci o pauză de la viața ta rapidă și programată excesiv? Mergi și odihnește-te. Roagă-te. Iubește-ți familia. Stai liniștit și petrece timp cu Mine.

Societatea: Vrei să spui că ar trebui să stau acasă cu copiii noștri toată ziua, în fiecare zi?

Dumnezeu: Da. Și va fi bine. Acest timp împreună cu familia este un dar rar. Graba vieții zilnice trebuie să înceteze. Joacă-te jocuri. Fă prăjituri. Lucrează la proiecte pentru care niciodată nu ai avut timp. Învață-i pe copiii tăi bunătatea și harul. Arată-le cum să îndure situații dificile și condu-i către Mine.

Societatea: Mai bine să începem să acaparăm tot ceea ce putem!

Dumnezeu: Prevenire, da. Precauție, da. Pregătire, da. Dar după aceea este timpul să pui nevoile altora înaintea nevoilor tale. Când vezi pe cineva în nevoie, ajută-l. Oferă-i ceea ce ai. Nu te îngrijora de ziua de mâine. Nu am avut Eu întotdeauna grijă de tine? Acum, du-te și ai grijă de altcineva.
Societatea: De ce se întâmplă lucrul acesta?

Dumnezeu: Ca să-ți amintesc că Eu stăpânesc peste tot și toate. Să-ți îndrept atenția din nou către Mine. Vă aduc împreună, ca familii și vecini. Vă arăt răbdarea și perseverența. Vă amintesc de scopul și prioritățile voastre. Acum este timpul să înveți și să-i înveți și pe copiii tăi despre ce este într-adevăr această viață.

Societatea: Nu știm pe cine să credem.

Dumnezeu: Crede în Mine. Ai încredere în Mine. Cere-Mi înțelepciune, și sigur îți voi da.

Societatea: Mi-e teamă!

Dumnezeu: Înțeleg aceasta, și sunt cu tine.

Societatea vs Dumnezeu – articol tradus https://www.instagram.com/abeautifullyburdenedlife/