A trecut un an de când AMEC România (Asociaţia Misionară pentru Educarea Copiilor) a început o nouă lucrare. Un radio creştin special pentru copii, şi pe ici colo pentru părinţi şi bunici.

A fost un an în care am avut parte de instruire şi formare, de multe ore de „brainstorming”.  Ca rezultat direct al acestui timp am reuşit să adunăm  în cea mai bună formă o mulţime de emisiuni pentru copii, versete, poveşti de seară, muzică şi o echipă de oameni care iubesc copiii.

Ne-am dat seama că este greu să te adresezi mai multor categorii de vârstă pe o singură platformă, felurile de comunicare fiind foarte variate în funcţie de caracteristicile specifice fiecărei vârste, DAR alegem să o facem într-un mod cât mai relevant.

Pricipala noastră preocupare este ca să dăm veştile bune mai departe, să vă înconjurăm cu ele.  Începând cu ISUS şi sfârşind tot cu EL.

Dacă doreşti ca şi copilul, nepotul, verişorul tău să aibă parte de o creştere sănătoasă, o copilărie diferită adu-l pe Radio Vestea Bună  – www.radiovesteabuna.ro

Acestea fiind spuse vă invităm cu mic cu mare să descoperiţi un nou univers.  Unul curat și vesel.

 

Ps.   Să aveţi parte în viaţă numai de veşti bune.

 

 

 

La mulți ani! – Radio Vestea Bună – 9 iunie 2015 Singurul post de radio creștin pentru copii și părinți.Muțumim tuturor celor care sunt alături de noi și celor care vor veni pe parcurs.www.radiovesteabuna.ro